Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Poppen maken en poppenspel in de klas

Op 28-10-2021 tot 18-11-2021

Verhalen en verbeelding doen hun werk als de handpop ingezet wordt als maatje van de leerkracht of als reizende verhalenverteller voor oudere groepen. De inzet van een handpop blijkt een veel hogere attentiewaarde op te leveren dan ‘gewoon’ vertelde verhalen. Tijd dus om te verkennen hoe we de handpop kunnen inzetten in de klas.. Nóg leuker is het om je eigen pop te maken onder vakkundige leiding van Max Verstappen.

Max speelt met zijn poppentheater op scholen en theaters in binnen- en buitenland. In zijn gespecialiseerde atelier bouwt hij poppen voor tv producties, theatergezelschappen, musicals, attractieparken en commercials. Zijn vakmanschap is, met ruim 25 jaar ervaring, volstrekt uniek! Hij draagt zijn kennis en ervaring graag over op anderen. Speciaal voor Collage geeft Max in zijn gloednieuwe Almeerse atelier drie trainingsavonden ‘Poppen maken en spelen’. Naast het ontwerpen en maken van je eigen pop verdiep je je tijdens de avonden in didactische tips voor de inzet van handpoppen in de klas.

Let op! Er zijn maar 6 plekken beschikbaar. Vol = vol.

 Data Donderdagavond 28 oktober, 4 november en 18 november 2021
 Tijden 19.15 – 21.45 uur
 Trainer Max Verstappen
 Locatie Atelier Max Puppetry in Almere
 Kosten  € 120,-
 Uiterlijke inschrijfdatum  13 oktober 2021
 Voorwaarden  Bij inschrijving ben je betalingsplichtig. Ook als je later besluit, om welke reden dan ook, de training niet te volgen.