Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Leerkrachtvoorstelling

Op 07-03-2020 tot 13-03-2020

UPDATE: De voorstelling Anne Frank - Words from the shadows is helaas afgelast. Deelnemers hebben bericht ontvangen per mail.

 

4e RONDE: Ellen ten Damme, 7 maart - Anne Frank, 13 maart

Inschrijven t/m 7 februari


De voorstellingen waar je deze ronde uit kunt kiezen zijn:

Ellen ten Damme Casablanca

Ellen ten Damme - Casablanca, zaterdag 7 maart 2020: Samen met haar acht-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Casablanca is het vervolg van haar vorige show Paris-Berlin. Met Parijs als startpunt, gaat Ten Damme deze keer nog zuidelijker. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren prachtige Franse liederen op. Een muzikale reis die je niet wil missen! Lees meer

Anne Frank Words from the Shadows

Anne Frank - Words from the Shadows, vrijdag 13 maart 2020: Anne Frank: Words from the Shadows vertelt het verhaal van Anne’s vader, de enige overlevende van de familie Frank, die na de bevrijding in Auschwitz terugkeert naar het achterhuis waar hij het dagboek van zijn dochter krijgt. Tijdens het lezen ontdekt hij kanten van haar persoonlijkheid die hij niet had verwacht. Hij herleeft de tijd dat ze onderduiken en de tragische gebeurtenissen die volgden. Je krijgt het verhaal van Anne Frank zoals je dat nog nooit hebt gezien. Een inspirerende en unieke dansvoorstelling voor iedereen die geraakt wil worden. Lees meer


We hebben, in nauwe samenwerking met KAF en Goede Rede Concerten, 12 prachtige voorstellingen voor je geselecteerd waar je gratis (je leest het goed!) naartoe kunt.

Dat is echter nog niet alles… vooraf/tijdens en na iedere voorstelling nemen Collage-adviseurs je ‘op sleeptouw’. Ze vertellen iets over de productie, geven achtergrondinformatie en bieden je (misschien zelfs letterlijk) een kijkje achter de schermen. Daarbij zijn ook de drankjes voor onze rekening.

Bij KAF hebben we per voorstelling 10 (1e rang!) kaartjes kunnen bemachtigen; bij Goede Rede 5 kaartjes per concert.

We geven niet alle tickets en titels in één keer weg. Houd daarom de nieuwsbrieven en sociale media in de gaten om als eerste in te tekenen zodra we voorstellingen/concerten online zetten.

We proberen natuurlijk zoveel mogelijk leerkrachten de gelegenheid te geven kans te maken op een gratis ticket, we bekijken dus iedere keer de inschrijvingen en proberen de kaartjes zo eerlijk mogelijk te verdelen. Maar… niet geschoten is altijd mis dus schrijf zeker in als je iets aantrekkelijks ziet waar je heen zou willen.

 

Een paar spelregels:

 Tijdens de voorstelling zitten we als groep bij elkaar op een mooie plek.
 Je hoort ruim op tijd van ons of je tot de gelukkigen behoort, hoe laat we je verwachten voor de voorstelling etc.
 Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Mocht je na plaatsing om welke reden dan ook niet kunnen komen, zullen we proberen iemand van de wachtlijst jouw kaartje te geven. Mocht dat niet lukken dan brengen we de kosten van het kaartje bij je in rekening en verplicht je je deze te betalen.