Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Leerkrachtvoorstelling

Locatie: KAF almere

SPECIALE ACTIE – voorstellingen voor leerkrachten – GRATIS – GRIJP JE KANS!

Dit schooljaar heeft Collage voor jou (leerkracht van een Almeerse basisschool) een wel zéér speciale aanbieding.

We hebben, in nauwe samenwerking met KAF en Goede Rede Concerten, 12 prachtige voorstellingen voor je geselecteerd waar je gratis (je leest het goed!) naartoe kunt.

Dat is echter nog niet alles… vooraf/tijdens en na iedere voorstelling nemen Collage-adviseurs je ‘op sleeptouw’. Ze vertellen iets over de productie, geven achtergrondinformatie en bieden je (misschien zelfs letterlijk) een kijkje achter de schermen. Daarbij zijn ook de drankjes voor onze rekening.

Bij KAF hebben we per voorstelling 10 (1e rang!) kaartjes kunnen bemachtigen; bij Goede Rede 5 kaartjes per concert.

We geven niet alle tickets en titels in één keer weg. Houd daarom de nieuwsbrieven en sociale media in de gaten om als eerste in te tekenen zodra we voorstellingen/concerten online zetten.

We proberen natuurlijk zoveel mogelijk leerkrachten de gelegenheid te geven kans te maken op een gratis ticket, we bekijken dus iedere keer de inschrijvingen en proberen de kaartjes zo eerlijk mogelijk te verdelen. Maar… niet geschoten is altijd mis dus schrijf zeker in als je iets aantrekkelijks ziet waar je heen zou willen.

 

Een paar spelregels:

Tijdens de voorstelling zitten we als groep bij elkaar op een mooie plek. 
Je hoort ruim op tijd van ons of je tot de gelukkigen behoort, hoe laat we je verwachten voor de voorstelling etc.
Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Mocht je na plaatsing om welke reden dan ook niet kunnen komen, zullen we proberen iemand van de wachtlijst jouw kaartje te geven. Mocht dat niet lukken dan brengen we de kosten van het kaartje bij je in rekening en verplicht je je deze te betalen.

Inschrijven t/m 6 december!

De voorstellingen waar je nu uit kunt kiezen zijn:

Kinky Boots 

Kinkyboots, woensdag 8 januari 2020: in deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper. Lees meer

Judas

 Judas, donderdag 6 februari 2020: al tweeduizend jaar is er geen sterveling die zijn kind Judas noemt. Waarom werd die naam een icoon van verraad? Wat hield zijn verraad precies in? Wilde Judas werkelijk Jezus de dood injagen? Wat waren zijn motieven toen hij de fatale kus gaf?

Nu neemt Judas voor het eerst het woord. Hij vertelt ons over zijn leven, zijn vriendschap met Jezus, en over grootse plannen om de wereld te verbeteren. En confronteert ons met de judas in onszelf.. Lees meer