Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Leerkrachtvoorstelling

Locatie: KAF almere

SPECIALE ACTIE – voorstellingen voor leerkrachten – GRATIS – GRIJP JE KANS!

Dit schooljaar heeft Collage voor jou (leerkracht van een Almeerse basisschool) een wel zéér speciale aanbieding.

We hebben, in nauwe samenwerking met KAF en Goede Rede Concerten, 12 prachtige voorstellingen voor je geselecteerd waar je gratis (je leest het goed!) naartoe kunt.

Dat is echter nog niet alles… vooraf/tijdens en na iedere voorstelling nemen Collage-adviseurs je ‘op sleeptouw’. Ze vertellen iets over de productie, geven achtergrondinformatie en bieden je (misschien zelfs letterlijk) een kijkje achter de schermen. Daarbij zijn ook de drankjes voor onze rekening.

Bij KAF hebben we per voorstelling 10 (1e rang!) kaartjes kunnen bemachtigen; bij Goede Rede 5 kaartjes per concert.

We geven niet alle tickets en titels in één keer weg. Houd daarom de nieuwsbrieven en sociale media in de gaten om als eerste in te tekenen zodra we voorstellingen/concerten online zetten.

We proberen natuurlijk zoveel mogelijk leerkrachten de gelegenheid te geven kans te maken op een gratis ticket, we bekijken dus iedere keer de inschrijvingen en proberen de kaartjes zo eerlijk mogelijk te verdelen. Maar… niet geschoten is altijd mis dus schrijf zeker in als je iets aantrekkelijks ziet waar je heen zou willen.

 

Een paar spelregels:

Tijdens de voorstelling zitten we als groep bij elkaar op een mooie plek. 
Je hoort ruim op tijd van ons of je tot de gelukkigen behoort, hoe laat we je verwachten voor de voorstelling etc.
Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Mocht je na plaatsing om welke reden dan ook niet kunnen komen, zullen we proberen iemand van de wachtlijst jouw kaartje te geven. Mocht dat niet lukken dan brengen we de kosten van het kaartje bij je in rekening en verplicht je je deze te betalen.

 

Inschrijven t/m 13 oktober!

De voorstellingen waar je nu uit kunt kiezen zijn:

showponies 

 Showponies 2, vrijdag 8 november 2019: een spannende revue vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, je gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige  jodel-symfonie en nog veel meer. 

Een rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden...Lees meer

Zwanenmeer

 Zwanenmeer, dinsdag 12 november 2019: een nieuwe productie van het klassieke balletmeesterwerk het zwanenmeer, een verhaal over liefde, verraad en de triomf van het goede over het kwade. Het Zwanenmeer zit vol romantiek en schoonheid en wordt beschouwd als spectaculairste in het repertoire van klassieke dans.

De dubbelhartigheid van het karakter aanwezig in de zuiverheid van de Witte Zwaan-figuur en de slinkse streken van de Zwarte Zwaan vereisen een hoge mate van drama en virtuositeit in de interpretatie van de hoofddanser... Lees meer

kaf2 Goede rede2