Volg Collage

 
 
 
 
 
 

ICC cursus

Op 19-09-2019 tot 14-05-2020

Waar willen jullie als school naartoe op het gebied van cultuuronderwijs? Wat willen jullie de kinderen meegeven van kunst en cultuur in de acht jaar dat ze op school zijn?

 

De cursus Interne Cultuurcoördinator (ICC) biedt praktische handvatten, vaardigheden en inhoudelijke kennis om cultuuronderwijs op jouw school optimaal vorm te geven. De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten waarin ieder werkt aan zijn eigen competenties, aan draagvlak binnen het team en aan het schrijven of uitwerken van een cultuurbeleidsplan.
Na afloop ontvangen de deelnemers het landelijk erkende ICC-certificaat.

 Data  Donderdag 19 september, 17 oktober, 21 november 2019, 23 januari, 5 maart, 2 april, 14 mei 2020. Uitreiking certificaten woensdag 24 juni 2020
 Tijden  16:00 - 20:00 uur inclusief maaltijd
 Trainer  Len Cornelissen en Christel van der Velden
 Locatie  Diverse locaties
 Kosten  Kosteloos voor basisscholen in Almere
 Inschrijfdatum  Voor 1 juli 2019
Voorwaarden
  • De cursus is bedoeld voor leerkrachten.
  • Scholen zonder ICC-er hebben voorrang bij inschrijving.
  • Voor het behalen van het certificaat dient een deelnemer 6 van de 7 bijeenkomsten aanwezig te zijn.
  • Wanneer een deelnemer vaker dan één keer wegblijft bij de cursus, ongeacht de reden, wordt er een bedrag van € 150,- per bijeenkomst in rekening gebracht.
  • Een deelnemer heeft na afloop van de cursus t/m december van dat jaar de tijd om de cursus met voldoende resultaat af te ronden. Indien dat niet gebeurt wordt het totale bedrag van de cursus à € 900,- in rekening gebracht.