Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Groepsvorming in de eerste weken!

Op 05-09-2022 tot 28-11-2022

GOUDEN WEKEN - FORMING, STORMING, NORMING

Collage heeft speciaal aanbod voor een fijne start van het nieuwe schooljaar. Pak de kunstdiscipline drama erbij en werk meteen aan sociale klimaat en de dynamiek in je groep. Vol praktische tips en fijne ideeën, zo kun je direct aan de slag!

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 1,5 uur, opgesplitst in een module voor groep 1-4 (onderbouw) en groep 5-8 (bovenbouw):

Week 1 (forming) gaat over kennismaking. De leerlingen hebben elkaar een aantal weken niet gezien of zitten zelfs in een nieuwe samenstelling. Ook de leerkracht kan voor de leerlingen nieuw zijn. Tijd dus om elkaar (beter) te leren kennen.

Week 2 (storming) gaat over de verhouding tussen leerlingen. Wat betekent het om te leiden en om te volgen? En ben je liever een volger of een leider?

Week 3 (norming) gaat over samenwerking. Hoe werk je op een prettige manier samen? Hoe kun je afspraken maken met elkaar? En op welke manier kun je respectvol met elkaar communiceren?

 Data

groep onderbouw: maandag 5, 12 en 26 september 20227, 14, 21 en 28 november 2022

groep bovenbouw: woensdag 7 september, 21 en 5 oktober 2022

 Tijden 15.30-17.00 uur
 Trainer

Eva Mesman

 Locatie

Basisschool Vuurvogel 

Ravelplantsoen 5, 1323 ET Almere

 Kosten  € 40,- per cursist (3 bijeenkomsten)
 Uiterlijke inschrijfdatum 12 juli 2022
 Voorwaarden Bij inschrijving ben je betaling plichtig, ook als je later besluit (om welke reden dan ook) niet mee te doen.
In geval van één of meerdere bijeenkomst(en) niet bijwonen (ongeacht de reden) ontvangt de cursist een factuur van 120 euro in plaats van 40 euro.
 Extra informatie Eva Mesman is theatermaker en heeft haar eigen theatergroep Theatra waar de diverse voorstellingen mee maakt voor kinderen van alle leeftijden. Zij is tevens dramadocent en geeft wekelijk theaterlessen en workshops. De online drama methode DramaOnline voor het basisonderwijs heeft zij uitgegeven en ontwikkeld.